Biokap – lasna kozmetika

Moja velika želja je izobraževati druge na področju kozmetike. Že nekaj časa to delam z diabetiki ob pedikuri. Sedaj se lahko pohvalim, da uspešno učim tudi kozmetičarke – pedikerke ki bi svojo pedikuro rade spravile na višji nivo, pred kratkim pa tudi kot promotorka lasne kozmetike Biokap v lekarnah.

IMG_20170721_164502_348

Predno sem začela s promocijo sem želela preizkusiti izdelke na svojih laseh. Nekako se mi je najtrši oreh zdela barva za lase; saj naj bi bila narejena iz naravnih sestavin brez amoniaka, primerna rudi za zelo občutljivo lasišče po kemoterapiji. Pa da vidimo to čudo, sem si mislila. Kot hčerka frizerja vseeno nekaj vem o sestavi, tehnikah in načinu barvanja, še mati narava me je obdarila z precej debelima, močnimi in gostimi lasmi, ki so povrh vsega temno kostanjeve barve.

20170722_213730.jpg

Narastek sem imela že precej izrazit in čisto zrel za moj eksperiment.

20170722_214018.jpg
Škatlica barve vsebuje barvo, razvijalec, zaščitno kremo, šampon z regeneratorjem, rokavice, zaščitno pregrinjalo in navodilam
20170722_222320.jpg
Zanimiva rešitev da se vam ob mešanju barve ne zvrne plastenka.

Navdušila me je že sama vsebina škatlice. Končno sem ob barvi dobila tudi rokavice ki so tako prožne, da jih stlačim na mojo dlan in zaščitno pregrinjalo, ki ščiti mojo obleko. To sem na koncu povezala čez lase, kaj je ustvarilo toplotni učinek in skrajšano čas barvanja.

 

Prve primerjave z ostalimi klasičnimi barvami: ne smrdi in ne peče.

20170722_222554.jpg
Dokler čakam, da poteče čas barvanja izkoristim priliko za malo osvežitve.

 

Eno parkrat  preverim če je ok, sperem, posušim in trenutek resnice. Čisto navdušenje! Barva popolnoma zadeta, sploh ker sem mazala samo temni narastek, kaj je pa še bolj pomembno prijeten občutek negovanih las.

20170723_120106.jpg

Resnično priporočam!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: