Sestavi se

IMG_20180103_082332_356

Staro leto sem prav lepo zaokrožila. Skrajnji čas, da počistimo s sedmicami. 😂🤣
To leto si nisem dala nobeno novoletno zaobljubo imam pa zato nekaj planov. Prvi med njimi je spraviti se kondicijsko v red. Priznam, da se ob teh mojih mišelinkah ne počutim več tako fino. V veliko pomoč mi bo #Synergy #SestaviSe program.

Zadnjič sem že govorila kako sta microbiom črevesja in naša koža zelo povezani, nisem pa veliko povedala o stranskem produktu Sestavi se programa – zmanjšanju teže. Sam program je sestavljen tako, da očisti moj črevesni #microbiom, mi da dodatno podporo z dodatki prehrani, me nauči pravilno izbirati živila, ki podpirajo zdrav črevesni microbiom ter ob enem poskrbi tudi za telesno propravljenost in kondicijo. Telovadba mi res najmanj diši ampak @coachmartina in @vanjacipot mi bota pri tem pomagala s svojimi nasveti.

Ker je v družbi vedno lažje vas vabim, da se mi pridružite. Tukaj in na mojem instagram profilu @zavodpodmavrico boste lahko spremljali moj napredek. Redno vam bom dajala namige o primerni prehrani ter vas spodbujala k spremembi. Danes sem že začela s #purifykit  izdelki. Prednost je ker se jih sedaj dobi tudi v slovenski ‘trgovini’.
Kdo je z menoj?

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: