O nas

Sem Monika Krt, pedikerka in kozmetičarka. Že od leta 1994 delam na področju medicinske pedikure in nege diabetičnega stopala, direktorica sem  Zavoda – Forma Magica, ter od leta 2015 navdušenka nad črevesnim mikrobiomom.

Ker me je sodobna psihologija od nekdaj zanimala in sem se tudi sama spopadala z osebnimi izzivi na različnih področjih se od leta 2012 intenzivno izobražujem v osebni rasti in energijskih terapijah, ter sem pridobila znanja in certifikate kot terapevtka Thetahealinga in Access Barsov.

V Forma Magici delamo na promociji zdravega načina življenja in osebne rasti. Naš cilj je približati zdrave navade življenja in ustvarjanja ter osebno rast tudi takšnim, ki zaradi različnih telesnih, zdravstvenih ali mobilnih omejitev ne morejo priti v klasični terapevtski center. S tem namenom nudimo našim strankam medicinsko in diabetično pedikuro, masažo na domu, osebno svetovanje in trening zavestnega ustvarjanja preko različnih komunikacijskih orodij (Skype ipd.).

Ker želimo dvigniti nivo pedikure na višjo raven organiziramo in izvajamo tečaje pedikure kot praktično pripravo na NKP pedikura (za popolne začetnike) in trening medicinske pedikure (potrebno osnovno predznanje).

Ozaveščamo o pomembnosti zdravega črevesnega mikrobioma, prehranskih dopolnil Synergy, Tok Sen in Chi Nei Tsang masaži.

2 thoughts on “O nas

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s