“Že kar nekaj let se ukvarjam z preprečevanjem oz. omilitvijo bolečin v hrbtenici. Stanje je kar kompleksno, bolečina se seli iz rame, v križ, med lopatice… Hrbtenica je namreč že starejši model, slabo vzdrževana in precej obrabljena….

Preberi več >

Irma Štih, LM International d.o.o.

“Ej, ta Synergy detox. Pa to res deluje. Sem bila res skeptična, ker je trg že tako prenasičen s vsemi oh in sploh izdelki. Tnx za priporočila, pomoč pri izbiri, analizi mojega telesa, in support med nosečnostjo leto nazaj. To, da pomagaš vsem 4 družinskim članom, veliko pove o tem kako smo zadovoljni s Forma Magica, ne?”

Družina Kovačič, Ljubljana

“Monika, hvala, ker skrbiš za moje odlično počutje in videz že 2 leti. Se včasih hecam, da si kar moja osebna wellness asistentka.”

Doroteja, Ljubljana

“Hvala za pedikuro na domu pri moji mami, ki je na invalidskem vozičku. Je komentirala, da je pričakovala samo nekoga, ki ji bo malo uredil nohte na nogi pa je bila presenečena, da ste tako prijazni. Hvaležna je za pogovor in nasvete kako naj bolj pazi na svoje diabetično stopalo. Sem vas omenila že v domu za starejše, kjer biva moja teta.”

Simona K.S., Trzin

“Monika, čudovita si. K tebi sem prišla na pedikuro in prejela zraven veliko več kot to. Hvala za vse nasvete glede mojega počutja in predlagane tehnike. Z veseljem priporočam naprej.”

Ines N., Ljubljana

“Hvala Monika. Tudi jaz sem zelo hvaležna, da ste bili gostja v intervjuju, saj ste nas vse (mene in poslušalce) naučili veliko novega.”

Danaja Simonič, Bodi Eko

“Monika, ni sledu o zategnjenih mišicah po včerajšnjem kladivčkanju.”

Zadovoljna stranka

“Danes je moja rama ful bolje. Zjutraj me je sicer se hotela boleti in je bilo nekoliko ovirano gibanje, zdajle pa praktično ne čutim bolečine, ko prepogibam roko v rami. Hvalaaaaaa.”

Zadovoljna stranka

“Rad bi se zahvalil. Vaši magični prsti so mi ful pomagali. Naj hvala. Rad bi čim prej ponovil, da izkoreninim bolečino.”

Aleš S., Domžale