FORMA MAGICA

Nega telesa, uma & mikrobioma

Pedikura na domu

Pedikura na domu v Ljubljani in okolici

Pedikura na domu je že nekaj let del mojega poslanstva. Zavedam se, da žal vse stranke ne morejo priti v moj center. Nemobilnost, demenca, operativni posegi, različne bolezni, rojstvo otroka nas včasih prisilijo, da ostanemo doma ali v postelji. Kvaliteta nege nog pa s tem upade, ker enostavno ne moremo priti do kozmetičnega salona.

Naj starost in bolezen ne bo ovira, da bi imeli zdravo, lepo in strokovno urejene noge. Zato za vas na vašem domu nudimo medicinsko pedikuro in nego diabetičnega stopala. Na voljo sem vam v Ljubljani in bližnji okolici.

Rezervirajte termin040 458 388

Zakaj se odločijo zame in mojo strokovno storitev pedikure na domu?

Strokovne storitve pedikure na domu izvajam Monika Krt. Že od leta 1995 izvajam prakso na področju medicinske pedikure in nege diabetičnega stopala. Verjamem, da za svoja stopala želite najboljše, zato sta pri meni strokovnost in profesionalnost na prvem mestu.

Ne glede na to, ali se želite samo malo razvajati, ali pa imate resne težave z vraščenimi nohti in kurjimi očesi, bodo vaša stopala strokovno obdelana tudi pri vas doma. Na vašo željo vas obiščem v bolnišnici, domu starejših občanov ali na vašem domu.

Veseli me, da imam toliko rednih strank, ki želijo, da samo jaz skrbim za zdravje njihovih stopal. Ko jih vprašam zakaj, dobim odgovor, da ker sem zelo empatična in sočutna, ter znam pristopiti starejšim. Prednost je tudi to, da znam tudi najbolj “trmaste” starostnike prepričati, da je treba urediti in skrajšati nohte v okviru pedikure na domu.

Higiena pri starostnikih je včasih zelo vprašljiva ker so seveda celo življenje bili navajeni, da to počenjo sami in težko prosijo za pomoč svojce. Ob tem vam lahko res pomagam s svojimi dolgoletnimi izkušnjami, potrpežljivostjo in mehkimi metodami preovarjanja.

Na terenu mi občastno dela družbo tudi moj kuža Ozzy, ki ga starostniki izjemno obožujejo.
Je neke vrste moj drugi terapevt. 🙂

Na terenu izvajam celotno pedikuro in po želji tudi manikiro brez permanentnega lakiranja. Pridružujem si pravico do dodatka na potne stroške (od 5€ dalje).

Prosim, ne odlašajte z nego stopal. Vse tiste zadeve “saj ni tako hudo” znajo biti še kako hude, zato pregledujte stopala svojih starejših staršev ali starih staršev. Njihova največja bolečina je ta, da si ne morejo več pomagati sami v opravilih, ki so jih imeli za samoumevne. Nega stopala je ena taka stvar. Ne morete si misliti kako jih je zaradi tega sram.

Pomagajte jim in me pokličite 040 458 388, če ne zmorejo sami.
Z veseljem vam pomagam z nasveti, usmeritvami in pedikuro na domu ali kjer drugje.

Rezervirajte termin

Pred obravnavo

Po obravnavi