FORMA MAGICA

Nega telesa, uma & mikrobioma

#certifikati

Ena od stvari, katere me je naučil moj oče, je, da stvari katere delam v življenju, delam odlično. Kot frizerski mojster je imel lastni salon in sem večkrat pomagala v njemu. “Tudi za metlo ni vsak. Moraš vedeti kako jo primeš”, je znal reči. Verjetno je to razlog, zakaj tudi sama veliko dam na strokovnost in izobraževanje.

Res se veliko izobražujem in sem mnenja, da se ta proces nikoli ne konča. Ko tako predano dela, vidiš, da je težko nuditi le eno storitev. Nujen je celostni pristop, saj se vse povezuje. Človeško telo je kompleksen sistem in pomembno je poglobljeno razumevanje tako telesa kot uma. Pomembno pa je tudi komu zaupate. Zato bi rada z vami delila tudi nekaj mojih izbranih certifikatov, potrdil, ki nakazujejo na res široko razumevanje specifičnih strokovnih polj.

KontaktStoritve

#mediji

Kar nekaj let sem pisala za zelo bran portal Novice Svet 24 v rubriki Dobra Karma, kjer sem razbijala tabuje in svetovala bralcem.

Kot gostja na portalu Bodi Eko v intervjuju z Danajo Simonič sem razkrila nekaj več o mikrobiomu in tradicionalni taoistični masaži Chi Nei Tsang. Intervju, ki sva ga v živo prenašali prek Facebook strani pa si lahko ogledate TUKAJ.

Sodelovala sem tudi v skupnosti Mami blogerke in kot gostja blogerke, ki ustvarja Mami in Ati na solati govorili o nosečnosti, porodu in poporodnem obdobju v povezavi s taoistično masažo trebuha Chi Nei Tsang. Intervju je prav tako potekal na Facebook strani Mami in Ati an solati, ki ga vodi že prej omenjena Danaja.  Ogledate si ga lahko TUKAJ.

Mnogi pa me prepoznate tudi iz oddaje Klepet ob kavi. Kot njihova gostja sem predstavila taoistične masažne tehnike za povečevanje obnovitvenih in zdravilnih sposobnosti telesa. Intervju je dostopen TUKAJ.

#mnenja

Irma Štih, LM International d.o.o.

“Že kar nekaj let se ukvarjam z preprečevanjem oz. omilitvijo bolečin v hrbtenici. Stanje je kar kompleksno, bolečina se seli iz rame, v križ, med lopatice… Hrbtenica je namreč že starejši model, slabo vzdrževana in precej obrabljena….

Preberi več >

Družina Kovačič, Ljubljana

“Ej, ta Synergy detox. Pa to res deluje. Sem bila res skeptična, ker je trg že tako prenasičen s vsemi oh in sploh izdelki. Tnx za priporočila, pomoč pri izbiri, analizi mojega telesa, in support med nosečnostjo leto nazaj. To, da pomagaš vsem 4 družinskim članom, veliko pove o tem kako smo zadovoljni s Forma Magica, ne?”

Doroteja, Ljubljana

“Monika, hvala, ker skrbiš za moje odlično počutje in videz že 2 leti. Se včasih hecam, da si kar moja osebna wellness asistentka.”

Simona K.S., Trzin

“Hvala za pedikuro na domu pri moji mami, ki je na invalidskem vozičku. Je komentirala, da je pričakovala samo nekoga, ki ji bo malo uredil nohte na nogi pa je bila presenečena, da ste tako prijazni. Hvaležna je za pogovor in nasvete kako naj bolj pazi na svoje diabetično stopalo. Sem vas omenila že v domu za starejše, kjer biva moja teta.”

Ines N., Ljubljana

“Monika, čudovita si. K tebi sem prišla na pedikuro in prejela zraven veliko več kot to. Hvala za vse nasvete glede mojega počutja in predlagane tehnike. Z veseljem priporočam naprej.”

Danaja Simonič, Bodi Eko

“Hvala Monika. Tudi jaz sem zelo hvaležna, da ste bili gostja v intervjuju, saj ste nas vse (mene in poslušalce) naučili veliko novega.”

Zadovoljna stranka

“Monika, ni sledu o zategnjenih mišicah po včerajšnjem kladivčkanju.”

Zadovoljna stranka

“Danes je moja rama ful bolje. Zjutraj me je sicer se hotela boleti in je bilo nekoliko ovirano gibanje, zdajle pa praktično ne čutim bolečine, ko prepogibam roko v rami. Hvalaaaaaa.”