FORMA MAGICA

Nega telesa, uma & mikrobioma

Kultivacija uma in energije

Kultivacija uma in energije s 4 posebnimi tehnikami

Kultivacija uma in energije s pomočjo tehnik: Access bars, Theta Healing, Notranji nasmeh in 6 zdravilnih zvokov.

V kriznih situacijah nadzor nad našim telesom prevzame avtonomni živčni sistem, ter nas pripravi na beg ali boj. Kaj to sploh pomeni za naše telo?

Nadledvična žleza začne izločati adrenalin, delovanje srca je hitrejše, telo izloči največjega uporabnika energije v telesu – prebavo, zmanjša se cirkulacija v notranjih organih, črevesje se zakrči ali v trenutku izprazni.

To ne bi bilo nič narobe, če bi bilo tovrstnih kriznih situacij 1-2 na mesec. Žal smo dnevno izpostavljeni tolikšnemu stresu, kot bi nas na vsakih 30 minut preganjalo krdelo levov. Če temu prištejemo še premalo spanja, nepravilno in neredno prehrano, čustveni pritisk – si lahko samo zamislimo kakšne razdiralne posledice to pusti na naše telo. Predvsem na črevesje.

Ob saniranju stresa in njegovih posledic nam pomaga kultivacija uma in energije s tehnikami access bars in thetahealing ter tao meditacija (notranji nasmehi in 6 zdravilnih zvokov).

Kultivacija uma in energije s Theta Healing tehniko

Thetahealing – Theta Healing je tehnika, ki uporablja kvantno mehaniko, kvantno fiziko, biologijo in kemijo. Tehnika Theta Healing je znanstveno podkrepljena v kvantni fiziki in v raziskavah delovanja (pod)zavesti. Theta Healing pravimo zato, ker praktik, ki izvaja to tehniko zavestno vstopa v theta možgansko valovanje za katero vemo, da omogoča spremembo podzavestnih vzorcev, je stanje globoke relaksacije, samohipnoze in regeneracije. Terapija je pogovorna z elementi vodene meditacije.

Kultivacija uma in energije z Access Bars tehniko

Access Bars – Access Bars je tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi, možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje. To je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v vašem življenju. Terapija je še najbolj podobna masaži glave pri čem se stranka zelo sprosti.

Kultivacija uma in energije s tehniko notranjih smehljajev

Notranji smehljaj – Taoistična meditativna tehnika pri kateri vizualiziramo in občutimo visoko vibracijo ljubezni do samega sebe. To privede do globoke relaksacije telesa in uma ter samozdravljenja in regeneracije. #TaoMeditacija

Kultivacija uma in energije s tehniko 6 zdravilnih zvokov

6 zdravilnih zvokov – Taoistična gibalno-zvočna dihalna meditacijam, ki uporablja gibanje telesa in vibracijo glasu. Vse to v telesu sproži samozdravljenje in regeneracijo, razstrupljanje notranjih organov, čustveno razstrupljanje, zaščito pred stresom, krepitev življenjske moči in dolgoživost. Gre za najpomembnejšo osnovo taoistične medicine. #TaoMeditacija

Ne veste, za katero izmed storitev bi se odločili? Lahko se naročite na 15 minutni brezplačni posvet. Samo do konca tega meseca na 040 458 388.

Pridobljena znanja, certifikati in gostovanje na TV

Certifikati

Svoje znanje sem pridobivala v priznanem slovenskem centru.

Gostovanje na televiziji

Svoje znanje in izkušnje sem kot redna gostujoča strokovnjakinja delila tudi z gledalci Kosmika TV.