FORMA MAGICA

Nega telesa, uma & mikrobioma

Izdelki

synergy-izdelki-slovenija-prehranski-dodatki-monika-krt-forma-magica-1

Kako sem spoznala izdelke Synergy in zakaj stojim za njimi

Izdelki Synergy , iskrena izkušnja in družinska genetika

“Izdelki Synergy? Ne verjamem.”

Priznam, da sem kot večina ljudi tudi jaz dolgo časa verjela, da ne potrebujem nobenih prehranskih dopolnil v svoji prehrani. Saj se ja prehranjujem zdravo, pazim na kondicijo, razmišljam pozitivno… Mogoče že res, če bi cel dan ležala na kavču in delala nič. Ob zahtevnem, odgovornem delu, ki ima včasih tudi 12-urni delovnik, to žal ni tako.

Moj prvi izziv katerega nisem znala rešiti sama so bile krčne žile. Družinska genetika mi pri tem izzivu ni nič prizanesla. Nosila sem kompresijske nogavice, bila aktivna in redno obiskovala zdravnike. Bila sem že celo tako daleč, da sem se soočila s posegom na ožilju. Manjkalo mi je nekaj s čimer bi svojemu ožilju pomagala od znotraj. Nutricionistka s katero sem se pogovarjala o moji težavi mi je svetovala, da ožilje podkrepim s K2 vitaminom, D vitaminom, C vitaminom, folno kislino, L-argininom, citrulinom… Iskala sem vse te sestavine v enem izdelku in končno našla nekaj kar je zadovoljilo moje potrebe.

Zakaj me je Synergy WorldWide svet 100% prepričal

Kolega v podjetniški BNI skupini mi je za moje težave priporočal Proargi+ in podjetje Synergy WorldWide.

Prepričali so me s svojo zanesljivostjo, ponovljivimi rezultati, čistostjo izdelkov Synergy, učinkovitostjo. Takoj sem jih začela testirati in ugotovila, da imam več energije, manj boleče in otekle noge. Od takrat je Proargi + že  5 let moj redni spremljevalec.

1. Proargi+

Kako je pedikura diabetikov na mojem rednem programu se je tudi Proargi+ uvrstil v top 1 izdelek, ki ga svetujem tudi mojim stranka. Ne glede ali ste diabetik, rekreativni športnik, preobremenjeni podjetnik je Proargi + odlična izbira za vas saj vam da več energije, pospeši cirkulacijo tudi v mikro perifernem ožilju, varuje vaše ožilje, pomaga pri rehabilitaciji po infarktu ali kapi.

2. Phytolife

Drugi izdelek, ki mi definitivno rešuje življenje je Phytolife, klorofilni napitek. Klorofil je po svoji molekularni sestavi zelo podoben hemoglobina, zato mu tudi radi rečejo zelena kri. Od kar vem za sebe sem bila slabokrvna. Kot motorista sem se večkrat udeležila kake akcije darovalcev krvi, ampak so me večkrat zavrnili ker sem imela ‘slabo’ kri. To se je odražalo tudi v mojem počutju, utrujenosti, slabši cirkulacijo, slabi in leni prebavi… Od kar pijem klorofila napitek PHYTOLIFE so se razmere izboljšale v taki meri da sedaj vsako leto najmanj 2x darujem kri. Ta gesta mi veliko pomeni ne samo zato ker na ta način ‘vračam ‘ del sebe družbi ampak tudi zato ker vem da je moja kri zdrava.

3. Microbiome Purify Kit

Prav posebna izkušnja pa je uporaba izdelkov za očiščenje mikrobioma Microbiome Purify Kit. Poletje je vedno dobra izbira za detoks črevesja. Ob Chi Nei Tsang masaži trebuha svojim strankam vedno svetujem tudi spremembo črevesnega mikrobioma. S Purify kompletom je to tako elegantno in preprosto.

4. Kolagen

Synergy Collagen + je kakovostno dopolnilo, ki vsebuje oba tipa kolagena in je zato koristno za celo telo. Če želimo doseč maksimalen pozitivni učinek je potrebno peptidom kolagena dodati snovi, vitamine in minerale, ki podpirajo sintezo kolagena.

5. Kozmetika Lamara

Ena od funkcij kože je zaščita telesa pred izgubo vode. Na samo v poletnih mesecih, ko je temperatura visoka tudi jeseni ob vetru in čez zimo ob mrazu je potrebno poskrbeti za primerno hidracijo in nego kože. Sama za svojo kožo izbiram izdelke, ki ne poškodujejo lipide barijere v koži. Poleg tega pa skrbijo za ravnovesje mikrobioma, vključujejo sestavine podobne koži in podpirajo naravno funkcijo ter zaščito kože. Prav zaradi tega sem izbrala L’amara kozmetično linijo. Ta se prodaja v reciklažni brez kontaktni ambalaži, je dermatološko preizkušena, plod dolgoletne študije in raziskovalnega dela v laboratoriju.

Vabljeni v studio Forma
Magica, v Ljubljani (Vič)