FORMA MAGICA

Nega telesa, uma & mikrobioma

Spoznajmo se

Cesta na Brdo 63
1000 Ljubljana

Imate vprašanja zame?

Niste prepričani katera storitev bi bila najbolj primerna?
Želite individualno svetovanje?
Mogoče posebno ponudbo za več obiskov?

Pišite mi in kmalu odgovorim.

Vabljeni v studio
Forma Magica

Studio Forma Magica je veliko več kot le prostor. Vabljeni, da vstopite v oazo dobrega počutja, kjer s celostnim pristopom poskrbim za vaše boljše počutje. Studio Forma Magica je osvežen in sodoben butični center, kjer je prostor za masaže, terapevtske obravnave, pedikuro, svetovanje, velikokrat tudi prostor za klepet in domači čaj.

Želim, da se tukaj počutite odlično, da začutite pozitivne vibracije in da studio Forma Magica postane vaša druga dnevna soba. Poleg sodobne in profesionalne opreme za kakovostno opravljanje storitev bi rada izpostavila še nekaj. Osrednji prostor namreč krasi izjemna energijska slika umetnice Urške Lan, Sun Of Art. Ko omenim, da mi je holistična obravnava blizu, resno mislim. Energija je pomemben življenjski temelj.

Prisrčno vabljeni v studio Forma Magica.

Monika Krt – vaša podpora do boljšega počutja

To sem jaz. Monika Krt, prijateljica me je nekoč opisala kot “iskalko popolne harmonije za izpopolnjujoče življenje” in se kar strinjam z njo. Prepletam različne vede in prakse ter na vaše izzive vedno pogledam iz holistične perspektive.

Sem izkušena pedikerka in kozmetičarka, Tok Sen in Chi Nei Tsang praktik ter prehranska svetovalka. Preverite kaj o meni menijo zadovoljne stranke TUKAJ.

Že od leta 1995 izvajam prakso na področju medicinske pedikure in nege diabetičnega stopala. Leta 2021 sem v prvi generaciji kot najstarejša brucka na Fakulteti za aplikativne vede vpisala smer Podologija. To je področje medicine specializirano za proučevanje in zdravljenje težav s stopali, nogami in na nogah.

Delo v zasebnem nevrološkem terapevtskem centru dr. Clemenz me je spodbudilo, da sem se leta 2012 začela izobraževati na področju podzavesti, blokad ter osebnostne rasti. Naredila sem več tečajev izobraževanja v tehniki Tethahealing in Access Barss. Ta znanja sem kot ena od voditeljic in moderatorka 2 leti predaja na TV Kosmika.

Ena od mojih večjih strasti je predajanje znanja naprej. Na festivalu 3ŽO v Cankarjevem domu 27.10.2017 ste z zanimanjem poslušali o medicinski pedikuri in kako si lahko pomagate sami.

Po dveh letih izobraževanja in »nabiranja primerov« sem oktobra 2020 postala certificirana terapevtka Chi Nei Tsang in Tok Sen taoističnih masaž. Taoistične prakse so mi po filozofiji in načelih delovanja zelo blizu, zato se še vedno izobražujem v tej smeri. Za revijo Horoskop Dobra Karma sem eno leto pisala članke o taoističnih praksah. V oddaji klepet ob kavi pa sem kot gostja predstavila tehniko masaže z kladivči Tok Sen.

Večkrat me sprašujete za nasvet kako izboljšati svoje počutje in nego kože. Znanja, ki sem jih nabirala v svoji prvi službi v Medico estetskem centru dr. Sentočnik in naprej skozi leta v različnih centrih in kozmetičnih salonih, sedaj kot Synergy WorldWide ambasador prehranskih dopolnil, delim z vami.

Torej, celostni pristop za vaše boljše počutje.
Spoznajmo se v živo, kaj pravite?