Z vami bi rada podelila tekst, ki me je pred časom navdušil, ter tudi sama stojim za tem.

Ne bojte se bolezni. 

 

 

 

Nobena bolezen nas ne “napade” po naključju in tudi ne napada. Ona je naša pomočnica.

Ne prihaja od zunaj, ampak je del notranjega postopka čiščenja in sproščanja, odpuščanja toksinov, starih čustev in duševnih vzorcev, ki so se začeli sproščati.
Naše telo in psiha to počneta nenehno (znojenje, blato, kihanje, jok …) in brez simptomov bolezni. In ko naberemo veliko presežka, se proces okrepi z visoko temperaturo, vnetjem in drugimi fiziološkimi procesi in dobimo simptome, ki jih imenujemo “bolezen”. Sem spadajo vse virusne bolezni.

 

Bolezen, torej naš organizem, vedno deluje za nas in nikoli proti nam. Simptomi so vedno napor telesa, da se očisti, pozdravi in ​​pripelje v novo bolj zdravo stanje kot prej. Simptomi se pojavijo vedno, ko pride čas za “čiščenje”.

Na nas je, da telesu pomagamo v tem procesu. Razstrupljanje, lahka hrana, post, počitek, čim manj kemičnih zdravil, odpravljanje čustvenih zastojev, pomoč načinom, ki podpirajo naravne procese.

Najpomembneje je, da se sprostimo, zmehčamo, vmestimo tako da so vsi kanali v telesu, fizično in čustveno, odprti, prehodni, v finem prostem toku, da čim hitreje in lažje poteka celjenje, da življenjska energija deluje. V tej sproščenosti in veri v proces bomo začutili , tudi če slučajno potrebujemo določeno strokovno pomoč in katero. Pripeljali nas bodo do nje.

 

Kdor redno “čisti” in čisti svoj organizem ali živi v stalnem odprtem stanju puščajočega življenjskega toka in v ničemer ne pretirava, ni nikoli ali redko bolan.

 

Kronična bolezen je stanje, v katerem težko izpustimo nekatere stvari, zato potrebujemo veliko časa.

Umetno ne moremo nadzorovati in preprečevati bolezni, ne moremo nadzorovati življenja, saj sta čiščenje in sproščanje del življenja, le redno se lahko pripeljemo v optimalno stanje.

Nekdo se lahko vpraša, zakaj potem umremo zaradi bolezni, če je ona naša prijateljica. Rekel bom samo, takrat se tako odločimo v svoji duši. Tudi to ni slučajno.

 

Žrtev ni, naključij in krivcev ni. Življenje te ljubi.
“Vse, kar počnem, počnem zate, vse, kar vidiš, ti je darilo, vse, kar doživiš, je dobro zate. Ves svet je tvoje darilo. Uživajte in ne skrbite za nič. “❤️

S. N. Lazarev – Diagnostika karme

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena s *

Komentiraj