Žal so take slike pogoste pri diabetičnem stopalu. Gre za nekrozo, zaradi konstantnega kontakta na mestu kjer je popolnoma zmanjšana cirkulacija zaradi ishemije.

 

 

S stranko ki ima zelo zmanjšano cirkulacijo predvsem v venskem obtoku zaradi česa je regeneracija tkiva skoraj nemogoča sem se prvič srečala začetkom novembra 2017. Gospod je starejša oseba, ki se pozabi držati navodil, da ob počitku dvigne noge v povišan položaj, tudi nezadostno počiva kaj zmanjša regeneracijo že tako prizadetega tkiva. Žal smo ob prvem obisku pozabili slikati prizadeto mesto, tako, da so dokumentirane spremembe šele po drugem obisku, začetek januarja 2018.

 

 

Screenshot_20171208-114147

Iskali smo rešitev kako izboljšati cirkulacijo v kapilarnem sistemu v nogi, da bo celjenje čim bolj učinkovito. Predlagan je bil vitaminski napitek Proargi-9+ z aminokislinami L-argininom in L-citrulinom, ki sta prokurzorja dušikovega oksida.

Veseli me, da je po 2 mesecih rednega jemanja po 2-3 odmerka na dan stanje nekroze bistveno boljše. Na palcu kjer je nekroza večja sprememba na pogled še ni tako vidna, ampak na manjši na sredini stopala se lepo vidi kako se nekroza zmanjšuje, saj se po obdelavi lepo vidi oris stare pozicije nekroze. Subjektivni občutki stranke so, da ponovno začenja čutiti nogo, saj je prisotna tudi nevropatija, manjše bolečine v nogi in splošno boljše počutje.

Na srečo zgodba s srečnim koncem saj je zadnja ‘posodobitev’ stanja pri gospodu bila začetek aprila.

 

Fantastični rezultati in izboljšanje lahko sami primerjate s slikami iz januarja.

V veselje mi je, da je gospod  zaupal in nadaljeval z uporabo tudi drugih Synergy izdelkov, saj smo tako lažje celostno obravnavali njegov izziv.

 

Več informacij o Synergy izdelkih lahko najdete TUKAJ.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena s *

Komentiraj