FORMA MAGICA

Nega telesa, uma & mikrobioma

Nasveti

Zavod pod mavrico in Forma Magica

Zavod pod mavrico in Forma Magica: IZ MAVRICE V MAGIČNO

Od kod zdaj ta Zavod pod mavrico?

Tisti ki so pred kratkim prišli v moj salon ali odprli spletno stran mogoče ne poznajo zgodbe, ki jo pišem že od leta 2013. Namreč, takrat sem stopila na svojo samostojno pot in odprla Zavod pod mavrico. Polni naziv se glasi Zavod za promocijo zdravega načina življenja in osebne rasti. Zakaj tako?

Eno leto pred tem sem sama šla skozi osebne preizkušnje ločitve, selitve, izgube službe… Priznam ni bilo lahko. To je tudi čas moje najbolj intenzivne osebne rasti. Srečala sem se s transformacijsko tehniko ThetaHealing in opravila svoj prvi tečaj. V obdobju dveh let jih je bilo še 4. Ker je ThetaHealing tako dobro vplival na mene sem ga želela uporabljati tudi v praksi z mojimi strankami. Ideja o lastnem podjetju se je že nekaj časa kalila saj sem do takrat delala v različnih podjetjih in nekako se mi je zdel že skrajni čas, da naredim nekaj v tej smeri.

Včasih potrebuješ samo brco v rit

Ko sem se tako peljala domov z enega obiska sem se spomnila zgodbe ‘Mavrica’ hrvaškega pisatelja Dinka Šimunovića, ki govori o deklici Srni. Slišala je, da če deklica gre pod mavrico lahko postane deček. To si je neizmerno želela saj so takrat dečki imeli več svobode kot deklice in jim je bilo dovoljeno tekati naokrog, plezati po drevesih in igrati se zunaj dokler so deklice morale ostajati doma in se učiti šivati in kvačkati. Žal se je za Srno zgodba končala tragično. Očitno je to obdobje osebne transformacije pustilo na mene velik pečat, saj sem se tudi jaz želela osvoboditi starih prepričanj in zaživeti svobodno.

Leto 2020 je spet prineslo nove spremembe in novo brco. Zaradi svetovne pandemije so se podjetja za katera in v katerih sem delala transformirala. Končno sem se opogumila in sledila svojim sanjam in tako maja odprla svoj resnično samostojni salon Forma Magica. Poglejte VIDEO utrinke iz otvoritve studia Forma Magica.

Zakaj sprememba imena? Nekako sem začutila, da je obdobje iskanja mavrice zaključeno. Moj samostojni projekt je potreboval popolno prenovo od salona, imena, logotipa do končno tudi nove spletne podobe.

 

Nova Forma, nova Magičnost. Forma Magica.

 

Z mojo takratno poslovno trenerko sva postavili temelje trem stebrom na katerih stoji Forma Magica, nega telesa, uma in mikrobioma. Moje poslanstvo je namreč opolnomoč ljudi, da poiščejo pravo pot do elitnega zdravja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena s *

Komentiraj