Mogoče bo še komu prišla prav moja zgodba zato jo podelim z vami.


Moji bližnji prijatelji vedo, da me že nekaj časa matra bolečina v stegnu v višini kolka. Bila sem prepričana, da je problem v sklepu zato sem začela z jemanjem glukozamina v Fl-3x, ampak nikakor se ni želelo pomiriti. Povečala sem tudi doze magnezija D3 vitamina, L-arginina in Omega – 3 ampak to ni bilo to.


Prilagajala sem treninge z mojo trenerko Martino. Še toliko bolj pomembno se mi je zdelo, da me spremlja nekdo, ki ima poima kar moram delati ter kako. Vključila sem redno Qigong prakso v svojo rutino. Hodila na manualno terapijo. Bila vseeno pri zdravniku, dobila protibolečinsko terapijo za burzitis, ampak nič.

Lahko bi rekla, da sem izrabila vse možnosti kot na kvizu.
Kakorkoli to se je vleklo že od februarja.


Potem se je zgodil Synergy Summit in sem začela preizkušati nov izdelek. Gre za kolagen z dodatkom hialuronske kisline in cinka.
Priznam, da prvi teden nisen čutila bistvene razlike, ampak v tem tednu so se bolečine precej zmanjšale. Ne šepam več, nogo lahko več obremenim, radius kroženja kolka je večji, celo sedaj že lahko spim na razboleli strani kar pred tem nisem niti slučajno mogla. Prav bolečina na dotik in v mirovanju v času spanja je bila najbolj moteča.
Nekateri kolagen dodajajo svoji prehrani zaradi lepšega in  mladostnega videza kože, las in nohtov, jaz ga zagotovo zaradi bolj elastičnega vezivnega tkiva, tetiv in mlajših mišic.
Še najbolj mi tekne v kavi ali toplem čaju saj je praktično brez okusa.

https://videopress.com/v/kbgGuREZ?preloadContent=metadata

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena s *

Komentiraj