Ste vedeli, da je vaš mikrobiom edinstven tako kot vaš prstni odtis?

Raznovrstnost mikroorganizmov predvsem bakterij, virusov in gliv v mikrobiomu je 🦠 odvistna od vašega življenjskega sloga, načina prehrane, količine stresa 🤯 kvalitetnega spanca 😴 gibanja in aktivnosti…

Mikrobiom se čez življenje spreminja kako se spreminjajo faktorji, ki na njega vplivajo. Dobra novica je, da ga lahko kadarkoli izboljšate in s tem izboljšate svoje zdravje. Napihnjenost, alergije, slab imunski odziv, debelost, hormonsko neravnovesje so lahko preteklost.

 

Sama se običajno 2x letno lotim temeljitega dela na svojem črevesju. Nekako so mi pomlad in jesen najboljši za to čeprav se kadarkoli v letu lahko lotite spremembe prehrane in s tem tudi spremembe in izboljšanja svojega mikrobioma. Odvisno od tega koliko ste pripravljeni delati in vložiti truda si lahko pomagate tudi s Synergy paketi.

 

Detox pack je osnovni paket, ki ga lahko koristite na začetku svojega mikrobiom popotovanja, saj je cenovno ugoden in vsebuje vse potrebne nutriente, aminokisline, minerale, probiotike, ki jih lahko koristite tudi dlje časa.

Za korenitejše spremembe se pa raje odločim za Purify kit ker nudi popolno podporom mojemu mikrobiomu tudi s kvalitetnim obrokom veganski beljakovin in prebiotiki in cinkom, ki podpira zdravljenje mojih črevesnih resic.

Vso srečo na vaši poti k preoblikovanju raznolikega mikrobioma. 🦠

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena s *

Komentiraj